Costel Fotea, președintele CJ Galați:"Am lansat oficial proiectul de amenajare a unei noi zone de agrement la balta Zătun" Recomandat

"O nouă zonă de #agrement la #Zătun. Am lansat oficial proiectul de amenajare a unei noi zone de agrement la balta Zătun, pentru toţi cei care vor să se relaxeze în aer liber sau la o partidă de pescuit. Vom construi căsuţe, foişoare şi pontoane pescăreşti. În plus, vom amenaja o nouă zonă de camping şi vom crea spaţii de joacă pentru copii.
Avem deja constructor, iar în perioada următoare vom finaliza şi proiectul tehnic, astfel încât să putem începe lucrările. Pentru amenajarea noii zone de agrement am obţinut fonduri europene prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime. Valoarea totală a investiţiei depăşeşte două milioane de lei", transmite presedintele Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea.

Complexul de agrement Zătun se va dubla ca suprafață. Consiliul Județean Galați va extinde suprafața complexului cu o finanțare europeană obținută prin Programul Operațional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime. Lucrările se vor încheia anul viitor.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.