Când vor depune social-democraţii moţiune de cenzură Recomandat

„În mod normal, moţiunea de cenzură ar trebui să se întâmple destul de repede. Undeva pe la mijlocul lunii august ar trebui să avem această moţiune de cenzură. Noi am sperat să nu fim nevoiţi să o depunem în starea de alertă.

Cea mai bună formulă ar fi un guvern de uniune naţională care să asigure organizarea acestor două runde de alegeri. Este posibil şi un guvern politic, acum PSD nu are majoritate în Parlament, trebuie negocieri cu alte partide pentru a propune şi trece un guvern politic. Lucrurile sunt în derulare şi negociere. Cei care vor sprijini demersul nostru pentru moţiunea de cenzură vor propune viitorul guvern”, a declarat Romaşcanu, citat de Aktual24.

Declaraţiile lui Romaşcanu vin în condiţiile în care liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a ameninţat miercuri pe preşedintele Iohannis şi premierul Orban că le va „mătura guvernarea” dacă nu dublează alocaţiile copiilor, scrie epochtimesromania.ro.

„Dacă nu fac asta, depunem moţiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă”, a susţinut Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.