Social-democraţii: "PNL că folosește PANDEMIA pentru a fugi de votul popular" Recomandat

„Alegerea lui Orban este să fugă de alegeri. După o asemenea guvernare dezastruoasă, au şi de ce! Iohannis şi Orban nu mai vor alegeri şi folosesc pandemia pentru a fugi de votul românilor”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD.

„Ei ştiu deja că, după vot, nu au cum să rămână la putere. Liberalii au furat pe rupte banii publici în loc să-i folosească pentru a scoate ţara din criză. Şi fac orice pentru a se ascunde de români şi pentru a putea fura în continuare. Nu mai folosiţi pandemia ca să vă permanentizaţi hoţia”, conchide sursa menţionată.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că o decizie privind organizarea sau amânarea alegerilor locale nu ţine exclusiv de Executiv sau de PNL, însă susţine că Guvernul este pregătit „de orice măsură” pentru a apăra sănătatea publică.

„Aici e vorba şi de legitimitate şi de democraţie. Sigur că nu ne dorim să ajungem în situaţia în care să discutăm de amânarea alegerilor. Dar, dacă va fi necesar, suntem pregătiţi pentru orice măsură pentru a apăra sănătatea populaţiei”, spune prim-ministrul.

În context, senatorul PSD Lucian Romaşcanu a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, că partidul susţine organizarea alegerilor în 27 septembrie întrucât „administraţia locală are nevoie de aceste alegeri cât de curând”.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.