Barna s-a plâns că Orban nu-i răspunde la telefon. Protocolul pentru candidaturi comune cu PNL-ul este finalizat Recomandat

Liderul USR a susţinut miercuri, în cadrul unei discuţii informale cu jurnaliştii, că protocolul cu PNL pentru candidaturi comune la Bucureşti este gata să fie semnat, însă Ludovic Orban nu i-a mai răspuns la telefon în ultimele zile, relatează G4Media.

Acesta s-a plâns că ultima discuţie faţă în faţă cu liderul PNL a avut-o săptămână trecută.

Liderul USR a mai spus presei că Alianţa USR PLUS şi PNL s-au înţeles, de principiu, să aibă fiecare candidaţi la primărie în câte trei sectoare: la Sectorul 1 şi 2 să fie candidaţi USR PLUS (membri USR), la Sectoarele 3 şi 6 să aibă candidaţi PNL, rămânând de stabilit cine va pune candidat la Sectorul 4 şi cine la 5.

Dan Barna a mai precizat că Alianţa nu va renunţa la criteriile de integritate în ceea ce priveşte candidaţii, şi nu va accepta candidatura lui Dan Croitoru, un fost colaborator al lui Marian Vanghelie, din partea PNL la Sectorul 5.

Preşedintele USR a precizat că cel târziu până la începutul săptămânii viitoare ar trebui tranşată discuţia cu PNL, căci perioada electorală a început deja pe 20 iulie cu strângerea de semnături pentru candidaţi şi în curând va urma depunerea candidaturilor.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.