Marcel Ciolacu: "PNL a scăpat situaţia de sub control" Recomandat

Marcel Ciolacu, i-a acuzat, joi, pe liberali că, în contextul înregistrării în România a unui număr tot mai mare de cazuri noi de infecţie cu Covid, au scăpat situaţia de sub control din cauză că sunt preocupaţi doar de “şpăgile” care le revin din achiziţii, de numirea de “rubedenii” în loc de specialişti şi de atingerea obiectivelor electorale.

“Toate aberaţiile pe care le-au făcut în ultimele 9 luni, de când au venit la guvernare, se întorc acum împotriva lor! Când în locul unui specialist, numeşti o rubedenie, când în loc de echipamente pentru personalul medical, eşti preocupat doar de şpaga care îţi revine din ultima achiziţie, când comunicările oficiale despre pandemie au la bază doar interesul electoral, acestea sunt rezultatele! Au scăpat total de sub control situaţia! De aceea şi doboară în fiecare zi record după record la capitolul persoane infectate!”, a afirmat liderul social-democrat, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu îl acuză pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, că încearcă din răsputeri să “bage sub preş prostia şi inconştienţa conducerii DSP Bucureşti” care au dus la dezastrul de la Căminul de bătrâni din Sectorul 1 şi la infectarea angajaţilor DSP.

“De ce? Pentru că PNL a plantat la şefia DSP Bucureşti o rudă a unui ministru liberal în locul unui medic #epidemiolog. Rezultatul? O persoană a murit. Alţi 30 de bătrâni sunt în spital acum, după ce DSP a refuzat să testeze. Alţi angajaţi DSP sunt suspecţi că ar fi luat şi ei virusul. Au făcut harcea-parcea toate procedurile, au refuzat să facă ancheta epidemiologică, iar urmările sunt deosebit de grave şi pot avea impact asupra sănătăţii întregii Capitale!”, a adăugat Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.