Un nou pod în județul Galați. Costel Fotea: Vechiul pod, care a fost construit în urmă cu jumătate de secol, a fost demolat Recomandat

Vechiul pod, care a fost construit în urmă cu jumătate de secol, a fost demolat, iar în locul lui Consiliul Județean Galați construiește un pod nou peste pârâul Blăneasa.
 
Noul pod, care are aproximativ 21 de metri lungime, leagă comunele Munteni și Negrilești, iar pentru fundația lui s-au realizat foraje la adâncimea de 18 metri. Mai mult, în zona podului se regularizează și albia pârâului.
 
„Deja 80% din noul pod a fost realizat, ceea ce înseamnă că lucrările vor fi gata în această vară. În ultimii 8 ani, din cele 127 de poduri mari de pe drumurile județene au fost modernizate sau sunt în curs de modernizare aproximativ 100. Lucrarea face parte din ampla investiție, de peste 100 de milioane de lei, de modernizare a DJ 240: Munteni – Țigănești – Ungureni- Slobozia Blăneasa – Negrilești – Slobozia Corni – Tălpigi – Gura Gârbovățului – Tăplău – Ghidigeni – Gefu – intersecția cu DN24”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.