O nouă investiție în sănătate la Galați. Costel Fotea: Totul pentru ca pacienții să aibă condiții mult mai bune de îngrijire Recomandat

Consiliul Județean Galați investește peste 3 milioane de euro, bani europeni atrași de instituție, pentru a renova și dota cu echipamente medicale cabinetele medicale din vechea clădire a Policlinicii (parter, etajul I și etajul II).
 
„Vom crea spații noi pentru: tratamentul oncologic prin chimioterapie, proceduri endoscopice, precum și tratarea litiazei renale cu ultrasunete (cu ajutorul litotritorului). Vor fi achiziționate aproximativ 450 de echipamente medicale (sistem de detectare precoce a cancerului bucal, laser endovenos pentru tratarea varicelor, trusă performantă de videoendoscopie, sistem modern pentru intervenții endoscopice și laparoscopice), dispozitive IT și piese de mobilier pentru dotarea spațiilor medicale din cadrul Policlinicii”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.
 
În acest moment, Policlinica Spitalului Județean are două clădiri, una în plin proces de modernizare (vechea clădire) și cea nou construită de către Consiliul Județean (peste 1.500 de mp suprafață desfășurată).
 
„Totul pentru ca pacienții să aibă condiții mult mai bune de îngrijire. Totul pentru sănătatea gălățenilor!”, a precizat Fotea. 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.