O clădire modernă se construiește în curtea Spitalului Județean din Galați. Imobilul va avea mai multe întrebuințări Recomandat

O clădire multifuncțională va fi construită în curtea Spitalului Județean din Galați. Licitația organizată de Consiliul Județean a fost câștigată de o firmă din  Galați. Clădirea care va avea mai multe tipuri de laboratoare moderne va fi gata anul viitor.

Societatea gălățeană a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Galați având o ofertă de 7,7 milioane de lei. Firma va construi clădirea care, printre altele, va adăposti noua morgă a Spitalului Județean. Conform proiectului, morga va fi mutată în nouă clădire care va fi ridicată în curtea unităţii medicale.

Clădirea va avea trei etaje şi va fi folosită de medici, de criminaliști, dar și de specialiști din alte domenii de activitate. Imobilul va dispune de laborator de anatomie patologică, cameră rece, săli de necropsie, laborator pentru analize toxicologice, spaţii pentru depozitarea reactivilor medicali şi amfiteatru pentru studenţii de la Facultatea de Medicină.

 „Va fi o clădire modernă, cu laboratoare și alte spații pentru diferite activități. Este ceva nou, iar laboratoarele vor avea aparate moderne. În interior vor fi specialiști din diferite domenii, studenții de la Medicină vor avea și ei un amfiteatru. De asemenea, vom avea un spațiu mare pentru morgă. Mutăm morga din spital în noua clădire, într-un spațiu modern”, a declarat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Reprezentanții Consiliului Județean Galați anunță că lucrările se vor încheia anul viitor.

 

 
 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 03 August 2020 10:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.