Clotilde Armand anunță amenzi usturătoare pentru șoferii care opresc pe trecerile de pietoni, stațiile de transport în comun sau trotuar Recomandat

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunțat că s-au dat amenzi în valoare de 55.390 lei, săptămâna trecută, șoferilor care au oprit și staționat neregulamentar pe trecerile de pietoni, stațiile de transport în comun, trotuar sau locurile destinate persoanelor cu handicap.

 
 „Poliția Locală Sector 1 a dat 192 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 55.390 lei în perioada 05-11.04.2021 conducătorilor auto care au oprit / staționat neregulamentar pe trecerile de pietoni, stațiile de transport în comun, trotuar sau locurile destinate persoanelor cu handicap.
 
️Staționarea sau oprirea autovehiculelor în stațiile de transport în comun, pe liniile de tramvai sau în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul, pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori să ocolească și să traverseze neregulamentar. Această acțiune continuă. Vă rog mult aveți grijă unde parcați. Din respect față de semenii noștri”, a scris Armand, pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 08:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.