Cîțu și Boc, la festivalul Electric Castle din Cluj-Bonțida Recomandat

Premierul Florin Cîțu a fost prezent, vineri seară, la festivalul Electric Castle, care are loc în această perioadă la Cluj-Napoca. Cîţu a fost însoţit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

 "Sunt bucuros că s-a putut face acest festival şi sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă aşteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut", a declarat premierul pentru Pro TV. 

"Împreună cu premierul Florin Cîţu şi mulţi alţi prieteni la Electric Castle. Atmosferă superbă", a scris Boc pe Instagram.

 Electric Castle se va desfăşura între 6 şi 15 august în peste 20 de locuri din Bonţida şi Cluj-Napoca. Cei 250 de artişti care au confirmat vin din 23 de ţări, de pe trei continente.

Accesul în festivalul Electric Castle este permis cu dovada de vaccinare, test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore, dovada că participantul a avut Covid. Festivalul oferă posibilitatea participanților să își facă teste gratuite antigen la clinicile Medlife din Cluj.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.