Corp nou de clădire la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul de Copii din Galaţi Recomandat

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, anunță că lucrările avansează la proiectul de reabilitare, modernizare, extindere şi dotare Compartiment Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan”.
 
„Lucrările avansează la noul corp de clădire pentru primirea urgențelor, unde am prevăzut inclusiv dotarea cu un aparat modern RX. Vorbim de un proiect cu fonduri europene de aproape 11 milioane de lei, din care 4 milioane de lei asigurăm de la bugetul local”, a anunțat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu. 
 

Se va construi un corp nou de clădire  în regim S+P+E. Parterul va fi conectat cu cel existent şi astfel se va extinde compartimentul primiri urgenţe care va funcţiona pe doua secţiuni: primiri urgenţe minore şi majore. La subsolul clădirii vor fi: o cameră computer tomograf, o cameră angiograf şi o cameră rezonanţă magnetică. 

Tot în cadrul proiectului va fi achiziţionat un aparat modern RX digital pentru o diagnosticare cât mai precisă. Vor fi reabilitate aleile de acces, trotuarele şi parcările adiacente. Vor fi extinse şi modernizate instalaţiile electrice, sanitare, termice, climatizare şi ventilaţie.

 
 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.