Imprimă această pagină

Seră de plante spectaculoasă la Grădina Botanică Galați. Care este stadiul lucrărilor Recomandat

Sera de plante tropicale de la Grădina Botanică este aproape gata. Este o lucrare complexă, având în vedere că fundația și structura metalică aferentă au fost abandonate mai bine de două decenii.

Lucrările se apropie de final la toate construcțiile ridicate în cadrul proiectului coordonat de Consiliul Județean Galați.

„Lucrările avansează, iar de fiecare dată când apare o problemă sau un blocaj discut la fața locului cu specialiștii, astfel încât să putem găsi cele mai bune soluții. Constructorul lucrează la palmariul, unde vor fi expuși palmieri de aproape 20 de metri înălțime. De asemenea, spațiul expozițional suplimentar, care este realizat de la zero în cadrul acestei investiții, este deja mai bine de jumătate amenajat”, a declarat recent Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Sera de palmieri va deveni un punct de atracție pentru gălățeni.

„Am discutat personal cu toți cei implicați în acest proiect pentru a accelera lucrările, astfel încât să putem oferi gălățenilor un nou spațiu de relaxare cât mai curând posibil. Cu siguranță, acest spațiu, în care gălățenii vor putea admira plante exotice aduse din diverse colțuri ale lumii, va deveni unul dintre cele mai apreciate și vizitate locuri din Galați”, a mai spus Costel Fotea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)