„Permis pentru viitor”: o șansă pentru tinerii cu posibilități financiare reduse din județul Galați Recomandat

Consiliul Județean Galați susține programul „Permis pentru viitor”, organizat de Fundația pentru Comunitate, care vine în sprijinul tinerilor din medii defavorizate pentru obținerea permisului de conducere.
 
„La acest program pot participa elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală, cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani. Fiecare participant poate primi finanțare în valoare maximă de 3000 de lei pentru acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.
 
Reprezentanții Centrului Europe Direct din cadrul Consiliului Județean Galați oferă celor care solicită acest tip de sprijin asistență și îndrumare în vederea pregătirii aplicației aferente acestui program.
 
Detalii suplimentare și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul www.pentrucomunitate.ro/ro/permis, iar dosarul de candidatură se poate transmite și online la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Termenul de depunere a solicitării de finanțare este 21 ianuarie 2022.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.