Când va fi inaugurată parcarea cu 400 de locuri și heliport de la Spitalul Județean "Sf. Apostol Andrei" Galați Recomandat

Când va fi inaugurată parcarea cu 400 de locuri și heliport de la Spitalul Județean "Sf. Apostol Andrei" Galați foto news.ro

Parcarea supraetajată de la Spitalul Clinic de Urgență Sf.Apostol Andrei este gata, iar zilele următoare constructorul va face ultimele pregătiri pentru inaugurarea obiectivului comandat de Consiliul Județean Galați. Momentan, se efectuează marcajele rutiere și sunt montate semnele din interiorul clădirii. După ce va fi dată în folosință, în interior va demara o nouă lucrare deoarece parcarea va fi extinsă.

Potrivit informațiilor, autoritățile județene au decis să modifice planul inițial al lucrării și au comandat încă un etaj cu aproximativ 150 de locuri de parcare și un heliport pentru elicopterul SMURD. Constructorul a respectat termenul inițial de predare a lucrării, însă pentru extindere se va mai lucra încă un an. În prima fază, parcarea va oferi angajaților și vizitatorilor spitalului peste 300 de locuri de parcare. Clădirea are dotări moderne, inclusiv un lift exterior și un sistem video performant.

Din punct de vedere statistic, parcarea de la spital va fi prima de acest tip din oraș și va avea peste 400 de locuri. Heliportul de pe acoperiș va fi unul dintre puținele din unitățile medicale din țară, va putea fi utilizat noaptea și va scurta foarte mult timpul de preluare-transportare în cazurile medicale grave.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.