Galațiul devine capitala folclorului. Artiști de excepție vor scena pe Festivalului Internațional „Doina Covurluiului” Recomandat

Timp de trei zile, între 5 și 7 august, la Galați, va avea loc unul dintre cele mai iubite și mult așteptate evenimente de muzică și dans popular din țară: Festivalul Internațional de Folclor “Doina Covurluiului”, ajuns deja la a XV- a ediție.
 
Pe scena de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor vor urca peste 10 ansambluri folclorice din România, Serbia, Polonia, Ucraina, Republica Moldova, Turcia și Macedonia de Nord.
 
„În fiecare seară de festival se va încheia cu un recital de zile mari – Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Cristina Turcu Preda, Viorica Macovei și Valentin Sanfira vor urca pe scena Festivalului Internațional de Folclor “Doina Covurluiului”. Dragi gălățeni, vă asteptăm în fiecare seară, de la ora 18.00, la un spectacol folcloric de excepție, cu artiști din țară și de peste hotare”, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ Galați.
 
Festivalul Internațional de Folclor “Doina Covurluiului” este organizat de Consiliul Județean Galați, prin Centrul Cultural “Dunărea de Jos”.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2022 15:55

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.