Primarul Galațiului: Punem în valoare zona străzii Domnească Recomandat

Primăria Galați continuă amenajarea străzii Domnească, una dintre cele mai îndrăgite străzi, care va fi pusă în valoare. „Ne dorim readucă ceva din farmecul de altădată, dar să-și păstreze în același timp funcționalitatea”, a afirmat primarul Ionuț Pucheanu. 
 
De altfel, în zonă se vor derula și alte proiecte importante pentru gălățeni ce vor duce în cele din urmă la crearea unui ansamblu urban ce include Teatrul Dramatic care va fi renovat, amenajarea spațiului din imediata apropiere a străzii Eroilor ce presupune și crearea unei parcări subterane, precum și reconfigurarea parcului unde se află Monumentul Eroilor Revoluției.
 
„În ședința Consiliului Local s-au stabilit indicatorii tehnico-economici pentru strada Domnească unde sunt prevăzute în principal lucrări de modernizare și reabilitare a carosabilului și trotuarelor, refacerea zonei din fața Teatrului Dramatic, reconfigurarea și modernizarea spațiilor verzi, sisteme de irigații automatizate, piste pentru bicicliști, bănci și coșuri de gunoi, iluminat public de tip led, amenajarea de elemente tip „Aleea Celebrităților - Walk of Fame” pentru circa 150 de personalități marcante ale Galațiului. În primă fază, într-un alt proiect, reabilităm și rețeaua de apă pe segmentul str. Eroilor – str. Gării”, a scris Pucheanu, pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.