Caravana mobilă de donare de sânge, din nou la drum! Costel Fotea, președintele CJ Galați: Cu un gest simplu putem face miracole Recomandat

Preşedintele Consiliului Judeţean Galați, Costel Fotea, anunță o nouă ieșire a Caravanei mobile de donare de sânge prin localitățile gălățene.

„Anul trecut, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați lansam acest proiect de suflet – o caravană mobilă de donare de sânge în județul nostru.

De atunci, sute de oameni, unii aflați la zeci de kilometri de municipiul Galati, au putut astfel să doneze sânge și să salveze vieți”, a precizat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Mai mult, mulți gălățeni au aflat pe loc că au probleme medicale și au fost îndrumați imediat către medicul de familie. Această caravană minune a ajuns ultima oară la Frumușița, iar săptămâna viitoare va ajunge la Independența.

„Suntem printre ultimii în Europa la donare de sânge, iar cu un gest simplu putem face miracole. Sunt mulți bolnavi care au nevoie de sânge pentru a trăi, iar donând o singură dată putem salva pâna la trei vieți”,a  transmis Costel Fotea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.