Investiție în sănătate: noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate a Spitalului Județean Galați, inaugurată Recomandat

Președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, va inaugura luni, 28 noiembrie, noua clădire destinată Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”.

Investiția a presupus extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate, în cadrul unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 11.989.269 de lei. Contribuţia Consiliului Judeţean Galaţi este de 1.512.835 de lei.

Ambulatoriu a fost extins cu 1500 de mp, iar spatiul unde au funcţionat cabinetele medicilor de familie a fost reabilitat şi modernizat. De asemenea, proiectul a prevăzut şi achiziţionarea de echipamente medicale în valoare de 2,1 milioane de lei.

”Practic, am ridicat o nouă clădire, construcţie cu regim de înalţime P+3E. După finalizarea lucrărilor, în noile spaţii sunt înfiinţate cabinete medicale pentru următoarele specialităţi: diabet, gastroenterologie, oftalmologie, cardiologie, oncologie, ginecologie, urologie, radiologie şi imagistică medicală, ORL, neurologie, medicină internă, hematologie şi ortopedie”, a precizat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.