Tur virtual la Biblioteca „V.A. Urechia”, proiect realizat de Consiliul Județean Galați Recomandat

 Proiectul a fost realizat de către Consiliul Județean Galați, prin Centrul Europe Direct, cu finanțare de la Comisia Europeană.

“Palatul Comisiei Europene a Dunării este un brand cultural al județului Galați. De altfel, anul trecut, Comisia Europeană a acordat acestui monument istoric titlul de <Marcă a Patrimoniului European>, iar recent au fost obținute fonduri nerambursabile pentru renovarea fostului Palat al Comisiei Europene a Dunării.

Veți descoperi virtual poveștile de altădată ale Palatului Comisiei Europene a Dunării, care a funcționat decenii la rând în această frumoasă clădire de patrimoniu a Galațiului, precum și tezaurul Bibliotecii, cu zeci de manuscrise valoroase. Acest tur va oferi o experiență interactivă și educațională pentru toți cei care vor să descopere această importantă pagină de istorie locală, națională și internațională”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Turul virtual este integrat pe Google Maps & Google Street View & Google Earth, are info-pointuri interactive, iar contractul a prevăzut și realizarea unui material video de prezentare, a releveului în format 2D și 3D, a unui pachet de fotografii, precum și a materialelor tehnice care pot fi utilizate de arhitecți. Acest tur virtual poate fi upgradat în permanență, inclusiv cu imagini noi de după renovarea monumentului istoric.

Turul virtual poate fi văzut pe site-ul Consiliului Județean Galați și pe cel al Bibliotecii “V.A. Urechia”(la secțiunea dedicată Palatului CED) sau accesând direct link-ul: https://turvirtual.real-tour.ro/view/biblioteca-va-urechia/tur-3d/.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.