Președintele CJ Costel Fotea, veste bună pentru locuitorii din nordul județul Galați: spitalul din Târgu Bujor are de anul acesta un medic specialist neonatolog Recomandat

Copiii născuți prematur vor putea primi îngrijire medicală și la Spitalul din Târgu Bujor, care de anul acesta are medic specialist neonatolog.

Este o veste extraordinar de importantă și o victorie pentru acest spital, aflat la peste 60 de kilometri de municipiul Galați și care oferă servicii medicale pentru aproximativ 60 de mii de oameni din centrul județului. Spitalul are și aparatura medicală necesară pentru îngrijirea bebelușilor, inclusiv incubator pentru nou-născuți și ecograf modern.

Până acum, din cauza lipsei medicului specialist, cei născuți prematur sau care aveau complicații grave erau trimiși de urgență la spitalele din municipiul Galați.

„Spitalul din Târgu Bujor s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. S-a investit în modernizare, în amenajarea de noi spații medicale, precum și în aparatură medicală performantă. Mai mult, acum se construiesc clădiri noi pentru Ambulatoriul de Specialitate și secția de Pediatrie. Mi-aș dori ca din ce în ce mai mulți medici să vină la Spitalul din Târgu Bujor, pentru că zeci de mii de oameni au nevoie de ei”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 15:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.