CE lansează aplicația mobilă Re-open EU Recomandat

Comisia Europeană a lansat aplicația mobilă Re-open EU, care oferă actualizări periodice cu privire la măsurile în materie de sănătate, siguranță și călătorie legate de coronavirus din întreaga Europă. Lansarea vine după succesul platformei web Re-open EU, care a fost vizitată de aproape 8 milioane de ori de la lansarea sa la jumătatea lunii iunie.

Informațiile sunt disponibile în cele 24 de limbi oficiale ale UE și se utilizează date verificate care provin de la Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și de la statele membre. Re-open EU a fost una dintre măsurile anunțate de Comisie în pachetul său din mai 2020 privind turismul și transportul, pentru a-i ajuta pe cetățeni să călătorească în condiții de siguranță, cu respectarea deplină a orientărilor în materie de sănătate.

Re-open EU este un ghișeu unic care oferă informații cuprinzătoare și actualizate privind starea de sănătate, măsurile de siguranță și condițiile de călătorie în toate statele membre ale UE, precum și în Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția. Utilizatorii pot obține cele mai recente informații privind măsurile naționale de carantină, cerințele de testare și aplicațiile mobile de depistare a contacților și de avertizare privind coronavirusul.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2020 10:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.