O fi având bani pentru aşa amendă? Recomandat

23 spacey 23 spacey

Un mediator a dispus ca actorul Kevin Spacey să plătească aproape 31 de milioane de dolari studioului care a realizat serialul de succes al Netflix „House of Cards”, pentru încălcarea contractului, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală aduse actorului american, scrie BBC. Decizia secretă a fost luată anul trecut, dar a devenit publică luni, după ce avocaţii studioului MRC au depus o cerere în instanţă pentru a confirma sentinţa, informează Mediafax. Actorul s-a confruntat cu mai multe acuzaţii de agresiune sexuală, începând din 2017. El a negat orice abatere. Spacey, în vârsta de 62 de ani, a pierdut rolul principal al politicianului din „House of Cards" şi a intrat într-un con de umbră de când a fost acuzat că a creat un mediu de lucru "toxic" pe platourile de filmare prin faptul că ar fi făcut comentarii grosolane şi ar fi atins tinere angajate fără consimţământ.
MRC şi Netflix l-au concediat pe Spacey din House of Cards şi l-au scos din distribuţia serialului.
Ca urmare, studioul a declarat că a pierdut milioane de dolari, deoarece începuse deja să lucreze la următorul sezon, potrivit presei americane. Avocaţii ambelor părţi au audiat peste 20 de persoane în cadrul unei audieri de arbitraj confidenţiale de opt zile, în februarie 2020, relatează Variety. Publicaţia a adăugat că hotărârea de 46 de pagini luată cinci luni mai târziu rămâne confidenţială. Cu toate acestea, petiţia înaintată luni de MRC la Curtea Superioară din Los Angeles confirmă faptul că a fost luată o hotărâre în favoarea studioului. Spacey şi companiile sale de producţie, M Profitt Productions şi Trigger Street Productions, trebuie să plătească daune, onorarii de avocaţi şi cheltuieli de judecată.
Actorul a facut apel împotriva deciziei, dar acesta a fost respins luna aceasta. Spacey a pierdut mai multe roluri ca urmare a acuzaţiilor, dar a revenit la actorie în acest an, cu o apariţie într-un film italian independent cu buget redus, regizat de Franco Nero.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.