Nu înţeleg de ce nu comentează cea în cauză!? Recomandat

25 dion 2021 25 dion 2021

Fratele şi sora cântăreţei canadiene Celinei Dion au criticat ferm filmul "Aline", inspirat din viaţa starului din Quebec, cu două zile înainte de lansarea acestuia în cinematografele din Canada după un debut foarte bun în Franţa, informează AFP, arată Agerpres. "Nu recunosc limba, nu îmi recunosc familia, nu recunosc rădăcinile noastre", a declarat marţi seara Claudette Dion, sora şi naşa vedetei internaţionale. Invitaţi într-un talk-show popular din Quebec al postului de televiziune Noovo, Claudette şi Michel Dion au criticat pelicula pentru "umorul care îşi ratează ţinta" şi pentru unele scene care merg "prea departe". Valerie Lemercier "a făcut o incursiune urâtă în spatele vieţii lui Celine!", a criticat Claudette Dion. "Mama nu i-a vorbit niciodată aşa lui Rene (soţul lui Celine, n.r.), iar lui Celine nu i-a lipsit niciodată nimic. Părem o bandă de morocănoşi", a comentat ea.
"Filmul pe care l-am văzut, eu şi Claudette, nu este tocmai ceea ce ne aşteptam", a reacţionat şi Michel Dion, care a însoţit-o pe Celine Dion în turneu timp de 30 de ani ca director de scenă. Duminică, Valerie Lemercier a explicat televiziunii din Quebec că a dorit să producă un film "emoţionant şi amuzant, aşa cum e Celine Dion".
În Franţa, pelicula ocupă locul al doilea în box-office, după două săptămâni de prezenţă pe ecrane. În afara de Valerie Lemercier, filmul, prezentat în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Cannes în luna iulie, beneficiază de o distribuţie formată exclusiv din actori din Quebec (Danielle Fichaud, Sylvain Marcel, Antoine Vezina şi Pascale Desrochers).

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.