Festivalul Serilor Filmului Românesc Recomandat

4 mar 4 mar

Peste 40 de evenimente, la care vor fi prezenţi peste 65 de artişti, sunt organizate în perioada 3-7 august, la Iaşi, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Festivalului Serilor Filmului Românesc (SFR). "De la an la an acest eveniment creşte, avem multe evenimente în premieră. Organizăm acest festival pentru că iubim artiştii şi filmul românesc. Avem o premieră şi o avanpremieră, expoziţii şi vernisaje. În fiecare an aşteptăm acest moment cu mari, mari, emoţii", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul Festivalului Serilor Filmului Românesc, Andrei Giurgia.
Ediţia din acest an a SFR este dedicată actorului Marcel Iureş. Prezent la conferinţa de presă, marele actor s-a arătat impresionat de primirea făcută, dar şi de atenţia acordată de organizatorii SFR şi de ieşeni.
"Am venit cumva cam ca acasă, cu plecăciune. Am fost şocat să mă văd şi pe tramvaie, şi pe maşini, şi în hotel, peste tot. Sunt un biet om, ca fiecare dintre dumneavoastră, dar cred că o să supravieţuiesc. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi pregătit atmosfera şi celor care băgaţi lemnele astea în foc, eu fiind unul dintre ele. Mai sunt artişti care funcţioneaza pe post de combustibil al poporului român şi culturii române. Ceea ce faceţi la SFR are un soi de vibraţie care bate puternic în inima fiecăruia dintre noi", a declarat Marcel Iureş.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.