Obligația firmelor care lucrează cu zilieri Recomandat

Registrul electronic de evidență a zilierilor, disponibil prin aplicația Inspecția Muncii, devine obligatoriu începând de azi Ordinul ministrului muncii, Violeta Alexandru, a fost publicat în Monitorul Oficial. .

Din 25 iulie aplicația Inspecția Muncii va reprezenta singura modalitate legală de înregistrare a activităților prestate de zilieri. Aplicația este pusă la dispoziție gratuit și este disponibilă în funcție de sistemul de operare a dispozitivului mobil, prin accesarea Play Store sau App Store.

Toate informațiile necesare unui utilizator se vor putea obține de pe site-ul Inspecției Muncii, unde sunt disponibile manualul, termenii și condițiile de utilizare a aplicației. Pentru înființarea registrului beneficiarii de lucrări care apelează la zilieri trebuie să obțină numele de utilizator și parola de la Inspectoratul Teritorial de Muncă în a cărui rază teritorială își au sediul. Documentele necesare pot fi transmise prin e-mail, iar utilizatorul care obține parola de acces poate să autorizeze mai multe numere de telefon din care să se poată lucra în aplicație.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.