Apă Canal Galați demarează o nouă investiție din surse proprii Recomandat

O nouă investiție din programul anului 2024 al operatorului Apă Canal SA Galați este la start: „Reabilitarea rețelei de apă potabilă Dn150mm – Dn200mm Micro 19, SC 31 bl. R1, R2, R3, R4, T8, Școala Gimnazială nr. 22, T7, N1, R5, R6, R7, R8/SC 34, D3/SC 34, P3”, inclusiv branșamentele acestora.

Conform companiei, această lucrare de reabilitare a infrastructurii de apă potabilă, în valoare de aprox. 645.000 lei, este finanțată din profit reinvestit, amortizare, fond IID și va fi executată de Asocierea Obercons Comp SRL – Constructa Mecanique – DBI Team SRL.

În cadrul proiectului se vor reabilita conducte de apă pe lungime totală de 920 m, și toate branșamentele se vor înlocui cu țeavă de polietilenă.

Lucrările se vor executa pe tronsoane. Acestea vor fi scoase pe rând din funcțiune în timpul intervențiilor la rețea, fiind prevăzute în acest scop vane de închidere montate în cămine, iar pentru golirea conductelor - vane de golire (42 vane în total). Pe rețeaua de alimentare cu apă se vor monta 3 hidranți de incendiu subterani.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.