Navigație fluvială cu restricții în zona podului de la Brăila Recomandat

Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați anunță, printr-un aviz adresat navigatorilor, că, în perioada 31 mai – 19 iunie, navigația pe Dunărea maritimă se închide complet la km.165+800

Moticul restricțiilor îl constituie desfășurarea lucrărilor de ridicare și montare a cablurilor pasarelelor provizorii pe deschiderea principală a viitorului pod peste Dunăre în zona Brăila.

”Lucrarile pe sectorul de Dunăre maritima sus menționat pentru care este necesară închiderea navigației prin zonă se desfășoară de luni până sâmbătă ((6 zile/săptămână), între orele 8,00-11,00 și între orele 13,00-16,00”, se arată în avizul emis de AFDJ Galați.

„Vor începe operaţiunile de ridicare a cablurilor pentru catwalk între piloni pe zona navigabilă. Operaţiunea este una complexă. Se vor face manevre între cei doi piloni. Procesul se va face în reprize a câte trei ore, iar în acest interval circulaţia pe şenal va fi oprită”, a afirmat inginerul Viorel Eşanu, responsabil monitorizare lucrări, citat de ITI Delta Dunării.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.