Dacia oprește din nou producția la Mioveni, timp de 5 zile Recomandat

Producătorul auto Dacia anunță că va opri din nou producția auto la uzina de la Mioveni, timp de 5 zile, în prima jumătate a acestei luni, din cauza penuriei de componente electronice.

„Lipsa componentelor electronice continuă să afecteze industria auto, inclusiv Dacia. Depunem toate eforturile pentru a limita impactul asupra producției și lucrăm într-un ritm susținut cu furnizorii noștri. Avem celule de criză la nivelul direcțiilor de Supply Chain și Achiziții și implementăm toate măsurile adecvate. Cu toate acestea, activitatea uzinei Vehicule de la Mioveni va fi întreruptă in zilele 2, 3, 6, 7 și 10 septembrie“, afirmă direcția de comunicare a Dacia, într-un mesaj transmis Economedia.

Ultima dată când Dacia a întrerupt producția a fost în luna iulie, timp de trei zile, tot din cauza lipsei componentelor electronice. Producția uzinei de la Mioveni a mai fost oprită și în lunile februarie (de două ori), martie, și aprilie, pentru câteva zile, din cauza crizei de semiconductori la nivel global, conform sursei citate.

În uzina de la Mioveni lucrează circa 15.000 de persoane.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.