Două creșe noi în Galați, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Recomandat

Consiliul Local Galați a adoptat două proiecte privind realizarea a două creșe noi, pe str. Brăilei nr.184 (în curtea Școlii nr.1, pentru 40 de copii) și pe str. Feroviarilor nr. 20 A (în cartierul Micro 13, pentru 110 copii).

Cele două proiecte presupun predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii, a amplasamentelor şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivelor de investiţii.

Consiliul Local Galaţi se obligă să asigure, în condiţiile legii, suprafeţele de teren necesare pentru depozitare şi pentru organizarea şantierului.

În același timp, CL Galați va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).

Totodată, Consiliul Local Galaţi se obligă ca, după predarea amplasamentelor şi a obiectivelor realizate, să menţină destinaţia acestora şi să le întreţină pe o perioadă de minimum 15 ani.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a aprobat construcția a 138 de creșe noi, la nivel național, cu finanțare asigurată de minister, din buget propriu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.