Prima parcare supraetajată din orașul Galați a fost inaugurată Recomandat

Construcția are o capacitate de peste 300 locuri, din care 34 sunt destinate persoanelor cu handicap. Investiția se ridică la peste 2 milioane de euro, fonduri din bugetul Consiliului Județean.

„O zi importantă petru Spitalul Județean, pentru județul Galați. Astăzi inaugurăm parcarea supraetajată, un obiectiv extrem de important și foarte mult așteptat pentru angajații spitalului, pentru pacienți și aparținători. Este prima parcare supraetajată din Galați, are peste 300 de locuri, din care 34 de locuri sunt pentru persoane cu handicap. O parcare cu o suprafață de peste 8000 de mp. Această parcare nu va fi cu plată. Angajații Spitalului Județean, pacienții și aparținătorii pacienților au prioritate pentru a parca aici, nu plătește nimeni nimic. Dacă mai rămân locuri de parcare, vor putea fi folosite și de către persoanele din exterior”, a precizat Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Parcarea are lift exterior, este iluminată, păzită și supravegheată video. De parcare vor beneficia 2000 de angajați, aparținătorii persoanelor internate, pacienții, dar și locuitorii din zona Spitalului Județean Galați. Accesul va fi gratuit.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.