Cadastru gratuit pentru locuitorii din 5 comune gălățene Recomandat

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Galați anunță începerea lucrărilor de cadastru în cinci comune din județul Galați. Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a finalizat procedura de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 297 de UAT-uri din 37 de județe.

ANCPI a semnat contracte de prestări servicii pentru 228 de loturi (care reprezintă 228 de comune) dintre cele 240 atribuite în urma licitației.

Printre acestea se numără și 5 comune din județul Galați: Independenta, Liești, Munteni, Șendreni și Vânători.

În județul Galați, dintre cele 9 comune care beneficiază de finanțare europeană pentru realizarea cadastrului, 2 sunt în lucru (Frumușița și Ivești). Pentru celelalte 2 comune care au rămas neatribuite (Barcea și Berești-Meria), ANCPI va iniția o nouă procedură de licitație.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.