ANAF a publicat „lista albă” a bun-platnicilor. Sute de firme gălățene, prezente pe această listă Recomandat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu prima „listă albă”, care cuprinde contribuabilii persoane juridice care nu au obligații restante.

Lista este aferentă trimestrului al treilea din acest an și cuprinde 571.300 de persoane juridice care și-au declarat și achitat la scadență obligațiile fiscale de plată și care nu figurează în evidențele fiscale cu obligații bugetare restante.

Lista cuprinde denumirea contribuabilului și codul de identificare fiscală și este ordonată alfabetic.

Dacă dăm căutare după cuvântul-cheie „Galați”, în listă apar 393 de entități. Probabil că mai sunt și altele din județul nostru, dar care nu au „Galați” în denumire.

Există și opțiunea interogării punctuale a informațiilor despre fiecare contribuabil după denumirea acestuia, condiția fiind scrierea exactă a numelui contribuabilului respectiv. Gălățenii interesați pot afla astfel dacă firma la care lucrează și-a achitat la timp obligațiile către bugetele de stat.

Lista poate fi vizualizată pe site-ul ANAF, la linkul https://www.anaf.ro/restante/listaalba.xhtml.

Lista contribuabililor persoane juridice care nu înregistrează obligații restante va fi publicată de ANAF trimestrial, până în ultima zi a primei luni din trimestrul următor celui de raportare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.