NEPI Rockcastle pune sisteme fotovoltaice pe acoperișul Shopping City Galați Recomandat

Compania NEPI Rockcastle va instala sisteme fotovoltaice pe acoperișurile tuturor mall-urilor pe care le deține în România, inclusiv la centrul comercial Shopping City Galați. În acest context, NEPI Rockcastle a lansat, în ultimele zile ale anului trecut, procedura de „Achiziție și instalare sistem fotovoltaic de acoperiș cu putere instalată de 2,509 kWp pentru Galați Shopping City”.

Conform unui anunț al companiei încă din primăvara anului trecut, programul de instalare a sistemelor fotovoltaice pe acoperișurile tuturor centrelor comerciale deținute în România ar trebui să se încheie până la sfârșitul anului 2023 și necesită o investiție de 37 milioane euro. Potrivit companiei, producerea de energie va oferi mai multă flexibilitate și rezistență, va atenua impactul creșterii prețurilor la energie electrică și va îmbunătăți durabilitatea acestora.

În ce privește mall-ul din Galați, obiectul procedurii lansate îl reprezintă achiziția, în regim „la cheie”, a unui sistem fotovoltaic cu puterea instalată de 2,509 kWp pe acoperișul clădirii Galați Shopping City, str. George Coșbuc, Nr. 251 , inclusiv serviciile de proiectare, procurarea, livrarea și instalarea echipamentelor și punerea lor în funcțiune.

Proiectul va fi finanțat prin PNRR, iar valoarea estimată a achiziției este de 2,76 milioane de euro (aproximativ 13,56 milioane de lei).

Ofertele pot fi depuse până pe 16 ianuarie 2023.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.