Obligații de plată suplimentare de peste 18 milioane lei, stabilite de inspectorii fiscali din Galați, în decembrie Recomandat

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Galați au efectuat, în luna decembrie 2022, aproape 60 de acțiuni de control. 

Din acestea, inspecțiile fiscale (generale și parțiale) au fost în număr de 42, din care 31 la contribuabili persoane juridice și 11 la persoane fizice. S-au efectuat și 17 controale (inopinate și încrucișate), din care 16 la persoane juridice și și unul la o persoană fizică.

Totalul obligațiilor suplimentare stabilite în urma acestor acțiuni a fost de 18,39 milioane lei, din care 13,10 milioane lei la contribuabili persoane juridice și 5,29 milioane lei la contribuabili persoane fizice.

Conform AJFP Galați, TVA deține o pondere de 49,37% din totalul obligațiilor suplimentare stabilite (9,08 milioane lei). Impozitul pe profit și impozitul pe venit dețin o pondere de 41,65%, fiind stabilite suplimentar 7,66 milioane lei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.