Burse de studii prin Programul Executive MBA Bucharest Recomandat

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, anunță deschiderea sesiunii de burse de studii în valoare totală de 200.000 de euro, adresate studenților români.

Anul trecut la programul Executive MBA Bucharest s-au înscris un record de studenți, mai exact 33 de manageri și antreprenori români și străini.

Programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy la București este singurul din România care deține prestigioasa triplă acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB, recunoscut și apreciat pentru criterii precum calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunitățile de networking oferite și pentru cele trei module internaționale desfășurate în Austria și SUA.

Sesiunea începe în noiembrie. Cursurile se desfășoară în regim part-time, pe parcursul a 16 luni, cu întâlniri periodice o dată la șase săptămâni. Programul cuprinde 14 module care acoperă o paletă largă de cursuri, de la management, HR, finanțe, la inovații, change management și business analytics și se încheie cu un proiect final, „Capstone Project”, care constă în realizarea unui proiect antreprenorial. Cursanţii vor lucra cu 14 profesori care provin de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena (WU) și de la alte universități prestigioase din lume, precum IE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) și Carlson School of Management (SUA).

Înscrierile pentru burse se fac până la 30 iunie 2021.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.