14 firme înființate în urma concursului de planuri de afaceri Antres 2.0 Recomandat

În cadrul proiectului Antreprenoriat inovativ pentru studenţi, în regiunea Sud Est, Antres 2.0, au fost semnate 14 contracte de subvenție pentru acordarea ajutorului de minimis, informează Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

În cadrul subactivităţii A4.2. „Înfiinţarea, demararea funcţionării întreprinderilor ce vor realiza planurile de afaceri cu ajutor de minimis în cadrul proiectului”, au fost demarate 14 întreprinderi, care cumulează un total de 6.193.670,17 lei din schema de ajutor de minimis.

Conform sursei citate, afacerile ce vor fi implementate aparțin domeniilor următoare: industrii creative (activități de arhitectură, activități de design specializat, activități ale agențiilor de publicitate, fabricarea altor produse manufacturiere), construcții (lucrări de instalații electrice și alte lucrări și instalații pentru construcții), sănătate (activități de asistență stomatologică, activități profesionale și tehnice – de suport pentru echipamente și instrumentar medical, clinică de radiologie dentară, activități aferente unui centru de estetică, remodelare si recuperare), activități specifice industriei auto și componentelor acestora, ale industriei textile (fabricarea și finisarea unor articole de îmbrăcăminte și accesorii), precum și comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate.

Derularea activității firmelor, care au sediul social și, după caz, punctele de lucru, în Regiunea Sud-Est, va duce la crearea a 65 locuri de muncă.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.