Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați își deschide porțile online Recomandat

Evenimentul „Open Gates - Open Minds” - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfășura online în perioada 1-2 februarie, anunță instituția de învățământ, fiind așteptați să participe elevii de liceu, cadrele didactice, părinții și alte persoane interesate de oferta educațională a universității.

Participanții vor putea vizita virtual spațiile educaționale și de cercetare ale universității, vor avea posibilitatea să participe la cursuri și la evenimente științifice, vor face cunoștință cu profesori și studenți, vor discuta direct pe platforma instituției cu foști absolvenți.

Programul evenimentului va fi afișat zilnic pe rețelele sociale ale universității, respectiv ale fiecărei facultăți în parte.

Deschiderea evenimentului va fi realizată pe 1 februarie de către rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu.

În prima parte a evenimentului, vizitatorii vor avea acces la prezentarea generală a instituției, a Campusului Studențesc „Al. I Cuza”, a Mobilităților Programului Erasmus și a parteneriatelor încheiate de instituție cu mediul de afaceri și alte universității, a Platformei de înscriere Admitere 2021.

În a doua zi, cele 14 facultăți își vor prezenta ofertele educaționale atât prin clipuri video, cât și prin prezentări „live” din săli de curs sau laboratoare.

„Open Gates - Open Minds” 2023 se va desfășura online pe platformele Facebook, Youtube, Instagram și Tik Tok.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.