O nouă ediție a Burselor Fulbright pentru cadre didactice Recomandat

Comisia Fulbright Româno-Americană anunță că a lansat un nou program de burse pentru cadre didactice: Fulbright-RAF (Romanian-American Foundation) Scholar Award in the Field of Agricultural Extension Services.

Programul este adresat profesorilor din domeniile: agronomie; agribusiness; tehnologie agricolă; zootehnie; acvacultură; biologie; biodiversitate; științe ale naturii; pescuit; știința și ingineria alimentelor; silvicultură; horticultură; producție vegetală; dezvoltare rurală; apă, sol și resurse naturale.

Data limită de înscriere este 26 ianuarie 2023. Stagiul de bursă se va desfășura în primul semestru al anului academic 2023-2024 (Fall Term 2023) în Statele Unite ale Americii.

Bursa acoperă integral costurile programului în SUA (deplasarea în/din SUA, cazare și întreținere pe durata șederii în SUA, asigurare medicală, sponsorizarea și administrarea vizei J-1), inclusiv sprijin înainte de plecare și un program de orientare de o zi.

La finalul programului, reprezentanți din conducerea universităților selectate vor fi invitați în SUA pentru a afla detalii despre experiența bursierilor și pentru a observa la fața locului ecosistemul.

Scopul final al programului este de a dezvolta programe pilot în comunități, axate în principal pe fermierii mici și mijlocii și pe întreprinderile agroalimentare cu potențial de a produce produse și servicii cu valoare adăugată

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.