Nuntă a familiei Halep cu peste 200 de persoane, stricată de polițiști și jandarmi Recomandat

sursa: Replica Constanta sursa: Replica Constanta

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, la care participau circa 200 de persoane, a fost oprită duminică seară de poliţişti și jandarmi. Patronul restaurantului şi organizatorului evenimentului s-au ales cu dosare penale pentru combaterea zădărnicirii bolilor, iar invitații au fost trimiși acasă.

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ Constanța.

Patronul terasei a declarat pentru presa locală că știa „că este voie cu 500 de persoane”: “Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti şi de la Poliţia Locală”, a declarat patronul terasei pentru Focus Press.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 05:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.