Deputatul Onuț Atanasiu, mesaj la începerea anului școlar: E timpul să ne întoarcem la normalitate Recomandat

Deputatul liberal Onuț Atanasiu a transmis un mesaj la începerea anului școlar. E timpul să ne întoarcem la normalitate, sunt sigur că împreună vom reuși, a spus parlamentarul gălățean.

Deputatul Atanasiu este profesor și în trecut a ocupat pozițiile de director al școlii și de inspector școlar general. El spune că are emoții de fiecare dată când reîncepe școala.

„Mărturisesc sincer că am emoții, deși sunt ani buni de când am auzit primul clopoțel ca elev, apoi ca profesor, ca director sau ca inspector școlar general. Fiecare început de an școlar este special pentru mine. Pentru că, oriunde aș fi și orice aș face, țin să fiu în curtea școlii. Să trăiesc alături de elevi, părinți și colegii mei, cadre didactice, emoțiile, bucuriile, zâmbetele, să văd câte o lacrimă ștearsă pe furiș, din colțul ochilor, mirosul de flori și să mă încarc cu vibrația și efervescența copilăriei și adolescenței”, a povestit Onuț Atanasiu.

Deputatul PNL mai vorbește despre reîntoarcerea la normalitate.

„Și, ca la fiecare început de an școlar, îmi pun multe dorințe. Îmi doresc și vă doresc să avem un an școlar normal, în clase, în curtea școlii, împreună, elevi și profesori. Copiii să se bucure de colegi, să alerge pe holuri și prin curtea școlii, să auzim din nou râsetele lor cristaline. Profesorii să se bucure din nou de șuetele din cancelarie, de mirosul de cafea și covrigi din pauza mare, de o glumă.

E timpul să ne întoarcem la normalitate! Și, sunt sigur, împreună vom reuși”, a precizat Atanasiu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 09:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.