Patru cetățeni ucraineni răniți în Galați, după ce un autocar s-a răsturnat Recomandat

Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DE 581, în afara localității Berheci, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost rănite patru persoane.

 Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 40 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autocar pe DE 581, dinspre Tecuci către Bârlad, când a ajuns la km 38 + 201 m, în apropiere de localitatea Berheci, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, ar fi derapat și s-a răsturnat în afara arterei rutiere.

În autocar se aflau 8 pasageri, iar în urma evenimentului rutier au fost rănite ușor 4 persoane de cetățenie ucraineană, un bărbat cu vârsta de 31 de ani, o femeie cu vârsta de 59 de ani și două femei, ambele cu vârsta de 27 de ani.

Cele patru persoane au fost preluate de o ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Nu au rămas internate.

 La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ, dar, a fost condus la spital unde i s-au recoltat și mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.