Ministrul de Interne, Marcel Vela:" Situaţia este crâncenă. Mă bazez foarte mult pe responsabilitatea românilor" Recomandat

„Mă bazez foarte mult pe responsabilitatea românilor. Cei care nu respectă aceste reguli sunt destul de puţini. Astăzi sunt înregistrate un număr de cazuri, au mai murit 21 de compatrioţi şi îi rog pe toţi aceşti cavaleri ai drepturilor şi libertăţilor unor idei aşa mai politico-electorale să meargă la familiile care încearcă această situaţie dramatică, să discute cu cei care sunt într-o situaţie tragică şi au pierdut pe cineva drag”, a declarat Marcel Vela, citat de Digi24.ro, sâmbătă.

„Eu am discutat cu familia unor colegi din MAI care nu mai sunt, din păcate, astăzi printre noi, care au murit îmbolnăviţi de acest covid şi vă rog să mă credeţi că situaţia este crâncenă. Situaţia este dramatică, acest virus există, este foarte agresiv, este invizibil, este un duşman care atacă şi tineri, şi adulţi şi seniori. Nu distinge între bărbaţi şi femei, între tineri şi bătrâni sau între cetăţenii dintr-un judeţ sau altul, cu atât mai multe între suporterii unui partid sau altul”, a declarat ministrul de Interne.

"Eu sunt optimist şi cred că vom reuşi. Este păcat că unii politicieni să promoveze teze, idei, scenarii, conspiraţii doar pentru a capacita şi a acumula unele voturi, neţinând seama de o realitate cruntă: în România, în prezent mor compatrioţi de ai noştri”, a punctat ministrul de Interne.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.