Paul al României va fi dat în urmărire internațională pentru că nu a fost găsit acasă de polițiști Recomandat

Conform surselor judiciare consultate de G4Media, soția sa Lia le-a spus polițiștilor că ar fi în Portugalia și a refuzat să facă declarații presei după plecarea reprezentanților Poliției.Poliția Capitalei a transmis că va fi demarat procesul de obținere a mandatului european de arestare și urmărire internațională:

”Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale”, a transmis Poliția București.
Într-un comunicat transmis pe 15 decembrie, Paul al României explica faptul că „în data de 6 ctombrie 2020, Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Paul al României, însoțit de distinsul său avocat, dr. Luis Rolo, a fost desemnat sub jurământ unic executor judecătoresc al întregii averi a bunicului său (Majestatea Sa Regele Carol al II-lea al României, care a decedat la Estoril în 1953); drepturile de succesiune vor fi redeschise în 21 decembrie 2020 la Tribunalul de la Lisabona”, astfel explicându-se prezența sa în Portugalia.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.