Uneori, când doi se ceartă intervine Justiția și rezolvă problema Recomandat

Conform reglementărilor Legii Sportului, Federaţia Română de Tenis va putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat prin fonduri alocate de Ministerul Tineretului şi Sportului abia din acest an, după aproape trei ani în care FRT nu a primit finanţare de la bugetul de stat din cauza problemelor juridice.

Săptămâna trecută, conducerea Federaţiei Române de Tenis a fost recunoscută în instanţă, după ce a câştigat la Curtea de Apel procesul intentat de reprezentantul clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, prin care contesta alegerea lui Ion Ţiriac la preşedinţia FRT, a anunțat Agerpres. Ion Ţiriac a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis dar contracandidatul său, Marius Vecerdea, reprezentant al clubului Pamira din Sibiu, a anunţat la finalul Adunării Generale că va contesta alegerile în instanţă.

"Prin hotărârea definitivă pronunţată astăzi, 11.06.2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile formulate de asociaţiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp şi Triumf 2000 împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus înscrierea noii componenţe a organelor de conducere ale Federaţiei Române de Tenis, votată prin hotărârea Adunării Generale de Alegeri din 19.06.2019. În consecinţă, înscrierea noii componenţe a organelor de conducere a fost confirmată cu titlu definitiv de instanţele de judecată. Comitetul Director al FRT este compus din Ioan Ţiriac - Preşedinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecşor şi Adrian Marcu - Vicepreşedinţi", se arată într-un comunicat de presă al FRT.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.