Platformă online pentru licitații publice Recomandat

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a lansat platforma online pentru derularea licitațiilor publice prin mijloace electronice https://anabi.just.ro/licitatiionline .
Acest instrument inovativ a fost dezvoltat pentru a facilita accesul potențialilor cumpărători la proceduri cu respectarea tuturor standardelor de distanțare socială și pentru reducerea la minimum a costurilor determinate de participarea la licitațiile clasice.
Prin acest demers ANABI se alătură agențiilor de profil din Franța, Olanda, Marea Britanie, Belgia și SUA care implementează cu succes această bună practică.
Prin digitalizarea procedurilor de lucru aferente organizării acestor licitații se asigură transparența și accesul facil la informații privind activitatea ANABI, fiind consolidate totodată mecanismele interne de management eficient al resurselor publice.

Context

În prezent, ANABI are în administrare/evidență bunuri indisponibilizate în procese penale în valoare cumulată de aproximativ 203.348.420 euro (cont unic, conturi în unități financiar-bancare și bunuri mobile aflate în administrare sau în procedură de valorificare).
A.N.A.B.I. este o instituție publică de interes național cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Justiției

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.