Asta-i moda pe la ei! Recomandat

14 bani 14 bani

Trei bărbaţi din Republica Moldova au fost prinşi de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice la o bancă din Sectorul 2, imediat după ce au folosit acte de identitate false pentru a deschide conturi bancare.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, joi, în jurul orei 12,00, poliţiştii s-au deplasat la o agenţie bancară din Sectorul 2, unde au depistat un bărbat, cetăţean moldovean, imediat după ce ar fi folosit o carte de identitate falsificată, pentru a deschide un cont bancar.
În urma activităţilor operative, alţi doi bărbaţi, cetăţeni moldoveni, au fost identificaţi în apropierea unităţii bancare. Din cercetările efectuate a reieşit că unul dintre aceştia, folosind acelaşi mod de operare, ar fi deschis conturi la alte două unităţi bancare.
Asupra celor trei bărbaţi au fost găsite şi ridicate de poliţişti două cărţi de identitate false, carduri bancare, telefoane mobile, cartele SIM, 1.455 de euro, 2.500 de ruble şi 13.400 de lei moldoveneşti.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.