Programul Rabla pentru electrocasnice începe pe 15 decembrie Recomandat

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a anunțat că începe programul Rabla pentru electrocasnice, începând cu 15 decembrie. Programul are un buget total de 40 de milioane de lei și va permite utilarea caselor cu aparate electrocasnice de ultimă generație, pentru cel puțin 100.000 de români.

Valoarea voucherului pentru fiecare dintre cele 9 echipamente fiananțate este de: - laptopuri – finanțare de 500 de lei; - aparate de aer condiționat, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase, cu o finanțare nerambursabilă de 400 de lei; - tablete și mașini de spălat rufe – finanțare nerambursabilă de 300 de lei; - aspiratoare, cu o finanțare nerambursabilă de 200 de lei.

Un solicitant poate obține mai multe vouchere, dar pentru produse diferite, respectiv un voucher pentru un anumit tip de produs. Echipamentul vechi care va fi predat comerciantului trebuie să fie de același tip cu cel nou achiziționat, cu două excepții: pentru uscătoarele de rufe și pentru mașinile de spălat vase, sunt acceptate aparate vechi din restul listei programului. În următoarea săptămână se va desfășura procesul de validare a comercianților

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.