Directoarea unei școli dintr-o comună vasluiană, numită în funcție cu ajutorul președintelui PNL Vaslui Recomandat

Directoarea școlii din comuna vasluiană Iana a fost numită în funcție cu ajutorul președintelui PNL Vaslui, Nelu Tătaru. Informația apare într-un mesaj postat pe rețelele de socializare prin care o persoană îi mulțumește fostului ministru pentru implicarea în numirea directoarei.

În mesaj scrie că grupul de consilieri liberali din comună salută decizia pe care o așteaptă de opt ani și îi mulțumește, printre alții, președintelui PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

„Stimați cetățeni ai comunei Iana, țin să vă informez că începând de astăzi Dna Mocanu Liliana este noul director al Școlii Gimnaziale Nr.1 Iana. Pe această cale doresc să îi urez mult succes în activitatea de director și să o asigurăm de tot respectul și sprijinul grupului de consilieri ai Partidului Național Liberal. Acest deziderat așteptat de locuitorii com Iana de 8 ani de zile a fost posibil cu ajutorul din partea dl Onofrei Daniel și a dl Tătaru Nelu președinte al organizației județene al PNL Vaslui”, este mesajul care circulă pe rețele de socializare.

Mesajul a fost comentat și de reprezentanții opoziției. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că noua putere „trece cu buldozerul peste români” și urmărește doar interesele proprii.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, a scris, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.