Afaceri în pandemie: ”industria Covidului” va exploda cu ocazia votării Recomandat

”Alegerile generale ar putea fi organizate pe data de 6 decembrie” a declarat premierul Orban după ședința de Guvern, de săptămâna trecută, când s-a propus și data alegerilor locale, pe 12 septembrie. Cu această ocazie, el a precizat și limitele în care se va putea desfășura procesul de vot, cele care vor da suport apariției unor noi ”milionari covid”.

Nu se vor putea organiza adunări publice și mitinguri electorale. În acest context, atât candidaţii cât şi alegătorii trebuie să se adapteze, în primul rand, respectării protecției sanitare. Dincolo de restricțiile impuse, asta va presupune creșterea bugetelor dedicate aprovizionării cu materiale medicale necesare dar și pentru achitarea amenzilor care, cu siguranță, se vor înmulți exponențial.

Pentru că în spaţii închise se poartă mască, în cazul în care se va face campanie din casă în casă, candidaţii vor trebui să poarte mască.

Totodată, pentru a reduce riscurile, se va apela la o campanie mai intensă pe media, pe online, ”că acum online este clar un mijloc de comunicare safe”, după cum a apreciat Orban.

De asemenea, în organizarea secţiilor de vot se va ţine cont de respectarea măsurilor de protecţie COVID-19.

"În organizarea secţiilor de vot, evident, trebuie să iei nişte măsuri legate de numărul maxim de persoane care să intre, se stă la coadă la anumită distanţă, trebuie dezinfectanţi, măşti de protecţie, toate regulile trebuie respectate", a mai dedus premierul.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.