În USR este din nou scandal. Negocierile cu PNL au aprins conflictul dintre tabăra Barna și contestatarii din partid Recomandat

Conform unor surse din partid, după ultimele discuții cu Ludovic Orban, se conturează o variantă de compromis între PNL și USR. Astfel, ar urma ca USR să obțină candidaturile la sectoarele 1 și 2, iar liberalii la sectoarele 3 și 6. Sectoarele 4 și 5 sunt încă în discuție. Negocierea cu Orban a nemulțumit-o pe Ana Ciceală, candidatul USR la sectorul 3. Între Ciceală și Barna a avut loc un schimb dur de replici, mai susțin aceleași surse.În discuțiile interne din USR, Cicieală i-ar fi reproșat lui Dan Barna că a negociat cu liberalii fără ca ea să știe că sectorul 3 va fi cedat PNL. „Cred că pentru București și pentru candidatura lui Nicușor este necesar să faci acest sacrificiu”, iar fi transmis Dan Barna, potrivit digi24.ro.

Scandalul dintre cei doi ar fi continuat și pe grupurile interne de Facebook. Ana Ciceală ar fi postat un mesaj care mai apoi a fost șters de cei care administrează pagina de Facebook „USR la guvernare”. Mesajul în care era atacată actuală conducere a partidului pentru negocierile purtate cu liberalii a fost pus, mai apoi, pe un alt grup intern.„Nu este exclus ca în spatele scandalului pe care îl face Ciceală să fie chiar Nicușor Dan și PNL care vor să pună presiune pe partid”, a declarat unul dintre liderii USR, pentru Digi24.ro.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.